Verdachte van gewapende overval op juwelier ?t Gouden Hart aangehouden

zaterdag 23 februari 2013

Nieuwkoop - Zaterdag 23 februari, even na 11.00 uur, vond een gewapende overval plaats op juwelier ?t Gouden Hart aan de Dorpsstraat. Twee personen kwamen de winkel binnen en bedreigden meerdere personen met een vuurwapen. Er ontstond echter met onder meer omstanders een worsteling waarbij er is geschoten. Niemand raakte daarbij gewond.

Een van de overvallers, een 19-jarige man uit Mijdrecht, werdovermeesterd en is later overgedragen aan de politie. Twee andere personen zijner op een scooter vandoor gegaan. Op de Roerdomplaan werd de scooterachtergelaten, en stapten de twee opzittenden volgens getuigen in een grijzeauto. De overvallers droegen allen een helm. Het is nog onduidelijk of er ietsis weggenomen.

De politie heeft direct in de omgeving en op uitvalsweguitgekeken naar de auto. Ook werd er vanuit de lucht assistentie verleend dooreen politiehelikopter.

De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen die nogniet met de politie hebben gesproken zich te melden via 0900 ? 8844. Mogelijkhebben personen zich lange tijd voor de overval opgehouden in de buurt en is dejuwelier in de gaten gehouden.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wilnis | 112 alarmeringen Wilnis | Goedkoop Tanken in Wilnis | Supermarkten in Wilnis | Weerbericht Wilnis