Update: Aanrijding met letsel voor kerk

donderdag 26 december 2013

Vinkeveen - Op woensdag 25 december ontstond een aanrijding bij de ingang van een kerkgebouw aan de Herenweg, waarbij een 13-jarig meisje gewond raakte.

Een 82-jarige automobiliste uit Vinkeveen stond te wachten in haar auto metdraaiende motor. Plotseling schoot de auto vooruit en reed in op een groepkerkgangers die na afloop van de kerkdienst het gebouw verlieten.

Heupletsel

Door nog nader te onderzoeken oorzaak schootrond 20.00 uurde82-jarigebestuurster plotseling vooruit met haar personenauto en schamptedaarbij een jonge vrouw. Deze vrouw liep hierdoor schaafplekken op. Een anderekerkgangster - een 13-jarig meisje uit Vinkeveen - werd overreden en is metheupletsel naar het AMC overgebracht. De automobiliste kwammet haar voertuig innabijgelegen struikentot stilstand en met de schrik vrij.

Onderzoek

De verkeerspolitie verrichtte ter plekke onderzoek naar de oorzaak van hetongeval. Ter plekke heeft de politie met getuigen en de bestuurster gesproken.De kerk ving de rest van de geschrokken groep kerkgangers op.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wilnis | 112 alarmeringen Wilnis | Goedkoop Tanken in Wilnis | Supermarkten in Wilnis | Weerbericht Wilnis